Novosti

Prakticiranje tehnike ronjenja slično je meditacijskim tehnikama posvećenim sporim, dubokim disanjima koje umiruju um, duh i tijelo. Bavljenje rekreacijskim ronjenjem poboljšava raspoloženje, smanjuje stres te povećava sposobnost svijesti vlastitog daha.

Tijekom siječnja i veljače organiziramo FREEDIVER tečaj:

1.kada: subota i nedjelja

2.gdje: Krapinske toplice - Aquae Vivae

Naučit ćemo vas pravilne tehnike sigurnog ronjenja na dah, radit ćemo vježbe pravilnog disanja, vježbe opuštanja bit će vođene a naučit ćemo i držati dah u mirovanju. Zatim slijedi usvajanje tehnike ronjenja bez peraja i s perajama, ronjenje bazen 50m DYN (ronjenje s perajama), ronjenje bazen 25m DNF ( ronjenje bez peraja), tehnike izjednačavanja, plovnost, pravilan zaron (duck dive), varijante ronjenja u paru i osiguravanje.

Tečaj radimo u suradnji sa Svjetlanom Blažević, danas članicom ronilačkog kluba DPS a koja kao članica reprezentacije u ronjenju na dah 2017.godine nastupa na CMAS Europskom bazenskom prvenstvu u Italiji (Cagliari) u lipnju 2017.godine, osvaja 11 mjesto u disciplini DYN s preronjenih 156 m.

Sva oprema potrebna za tečaj bit će vam osigurana, za detaljne informacije cijene, načina plaćanja i datuma održavanja tečaja slobodno nas kontaktirajte;

tel: +385 98 687 417

mail: zaron@celka.hr

Radujemo se vašem dolasku jer u ronjenje ćete se sigurno zaljubiti na prvi udah.

Izvor fotografije: Pinterest.